Meny som kan leverast utan kokk

 

Forrettar

  • Sjølvrøykt laks med urterømme ( vi røyker fisken sjølve
  • Mandelpotetsuppe med ingefærbakt torsk
  • Krema Fiskesuppe servert med fersk fisk og grønsaker
  • Tomatisert fiskesuppe
  • Røykt andebryst
  • Blomkålsuppe toppa med sprøtt heimelaga bacon   
  • Kald skaldyrtalerken med chili, ingefær og koriander(reinska skaldyr som kongekrabbe, kamskjel, ferske blåskjel osv.)
  • Bryst av fersk kylling fylt med spinat og salvie servert på blomkålpuré (varm)
  • Tomatsuppe på lokale tomatar med koriandersteikt kylling
  • Sjølvprodusert spekeskinke med dagens garnityr, hengt minimum 6 mnd
  • Rekecocktail

Forrettane blir servert med nybakt brød. Alle forrettar kostar kr. 175,- pr. kuvert

 

Hovudrettar

  • Sursteik  servert med waldorfsalat, tytebær, lokale grønsaker, saus og potet. Kr. 295,-

  • Heilsteikt svinenakke servert med omnsbakte grønsaker, småpotet frå Anda på Klepp og saus. Kr. 295,-

  • Svinenakke «Cordon Bleu»  Fylt med sennep, skinke og ost – som snitsel. Kr 285,-

  • Pigwings servert med rotgrønsaker, potetpuré og brød. Kr. 295,-
  • Heilsteikt lammelår servert med småpotet frå Anda på klepp, urtebakte grønsaker og Rosmarinsaus. Kr. 335,-

  • Oksesteik servert på same måte som sursteik. Kr. 295,-
  • Kalvesteik servert på same måte som oksesteik og sursteik kr. 295,-
  • Komle med kålrabistappe, saltkjøt, pølse og baconfett av heimelaga bacon. Kr. 295,- ( serverast på buffé )

  • Reinsdyr eller hjortesteik, dagens grønsaker, waldorfsalat, rørte tytebær, fløytesaus, kokt potet kr. 335,- 

  • Heilsteikt Entrecote, med dagens grønsaker, omnsbakte poteter og saus. kr. 335,- (denne kjem ferdig oppskjært )

  • Lammeskank bakt med ferske tomatar, urter og grønsaker servert med potetstappe. Kr. 295,-

  • Oso bucco servert med potetstappe (kalveskank). Kr. 295,-

 

Dessertar

  • Sjokoladekonfektkake med krydderkrem
  • Appelsin og limeterte
  • Pannacotta G-35  – Smakt til med brunost slik at den smakar mildt karamell 
  • Frisk fruktsalat med sitronkrem
  • Krumkake med moltekrem
  • Sjokolademousse med krydderkokt pære
  • Ostekake med rørte jordbær
  • Crème Brülé
  • Pasjonsfruktpudding med garnityr
  • Tiramisu
  • Sesongens bær, krymmel og vaniljekrem servert lagvis i glas

Alle dessertar kostar kr. 135,- pr. kuvert

 

Maten kan hentast hjå oss i Meierigata 4, på Bryne. Apoteket

Levering reknar vi kr. 15,- pr. km. tur / retur.

Bryne sentrum kr 150,-

Prisane er inklusiv mva.