Diverse catering som gryterettar, supper, middagsmat m.m.
Lammeskank
- Gryterett laga av storfekjøt og ferske lokale grønsaker, servert med potetstappe, kikert salat og nybakt brød. Kr. 255,-
- Lammeskank servert med rotgrønsaker, potetstappe og brød. Kr. 325,-
- Pigwings servert med rotgrønsaker, potetpuré og brød. Kr. 315,-
- Heilsteikt svinenakke på tomatiserte grønsaker, poteter. Kr. 315,-
- Lammeragu servert med potetstappe kikert salat og nybakt brød. Kr. 285,-
- Beinfritt kyllinglår, asiatisk grønsaksragu. Kr. 240,-
- Komle med kålrabistappe, saltkjøt, pølse og baconfett av heimelaga bacon. Kr. 325,-
- Svinegryte med store stykke svinekjøt, ferske tomatar, chili, ingefær og kvitløk. servert med potetstappe kikertesalat og nybakt brød. Kr. 255,-
- Kylling frikassé. Kr. 245,-
- Bacalao, servert med nybakt brød. Kr. 260,-
- Fiskegryte servert med nybakt brød, kvitløks majones. Kr. 235,-
- Bresert kalveskank og potetpuré. Kr. 305,- (Oso Bucco)
- Klippfiskgrateng, servert med nybakt brød. Kr. 215,-
- Gryterett med kyllinglår i tomat. Kr. 240,-
- Chili con carne. Kr. 235,-
- 2 – typar pastasalatar og nybakt brød. Kr. 245,-
- Lasagne med salat og brød. Kr. 225,-
Supper – 0,5 liter per person, servert med surdeigsbrød
- Potetsuppe med nybakt brød. Kr. 205,-
- Skaldyrsuppe med nybakt brød. Kr. 230,-
- Krema fiskesuppe med nybakt brød. Kr. 220,-
- Kyllingsuppe med nybakt brød. Kr. 185,-
- Blomkål, asparges, soppsuppe med nybakt brød. Kr. 205,-
- Tomatsuppe og nybakt brød. Kr. 205,-
- Ertesuppe. Kr. 205,-
- Kjøtsuppe laga på salt svinekjøt, byggryn og lokale grønsaker, servert med nybakt brød. Kr. 205,-
Lapskaus
- Lapskaus kokt på salta lam eller salta svinekjøtt (vi reknar 0,5 l per person). Kr. 145,-
Prisane er inklusiv mva. og maten er berekna servert på buffet slik at gjestene kan forsyne seg sjølve.