Diverse catering som gryterettar, supper, middagsmat m.m.

Lammeskank

 

  • Gryterett laga av storfekjøt og ferske lokale grønsaker, servert med potetstappe, kikert salat og nybakt brød. Kr. 255,-
  • Lammeskank servert med rotgrønsaker, potetstappe og brød. Kr. 325,-
  • Pigwings servert med rotgrønsaker, potetpuré og brød. Kr. 315,-
  • Heilsteikt svinenakke på tomatiserte grønsaker, poteter. Kr. 315,-
  • Lammeragu servert med potetstappe kikert salat og nybakt brød. Kr. 285,-
  • Beinfritt kyllinglår, asiatisk grønsaksragu. Kr. 240,-
  • Komle med kålrabistappe, saltkjøt, pølse og baconfett av heimelaga bacon. Kr. 325,-
  • Svinegryte med store stykke svinekjøt, ferske tomatar, chili, ingefær og kvitløk. servert med potetstappe kikertesalat og nybakt brød. Kr. 255,-
  • Kylling frikassé. Kr. 245,-
  • Bacalao, servert med nybakt brød. Kr. 260,-
  • Fiskegryte servert med nybakt brød, kvitløks majones. Kr. 235,-
  • Bresert kalveskank og potetpuré. Kr. 305,- (Oso Bucco)
  • Klippfiskgrateng, servert med nybakt brød. Kr. 215,-
  • Gryterett med kyllinglår i tomat. Kr. 240,-
  • Chili con carne. Kr. 235,-
  • 2 – typar pastasalatar og nybakt brød. Kr. 245,-
  • Lasagne med salat og brød. Kr. 225,-

 

Supper – 0,5 liter per person, servert med surdeigsbrød 

  • Potetsuppe med nybakt brød. Kr. 205,-
  • Skaldyrsuppe med nybakt brød. Kr. 230,-
  • Krema fiskesuppe med nybakt brød. Kr. 220,-
  • Kyllingsuppe med nybakt brød. Kr. 185,-
  • Blomkål, asparges, soppsuppe med nybakt brød. Kr. 205,-
  • Tomatsuppe og nybakt brød. Kr. 205,-
  • Ertesuppe. Kr. 205,-
  • Kjøtsuppe laga på salt svinekjøt, byggryn og lokale grønsaker, servert med nybakt brød.  Kr. 205,-

 

Lapskaus

  • Lapskaus kokt på salta lam eller salta svinekjøtt (vi reknar 0,5 l per person). Kr. 145,-

 

Prisane er inklusiv mva. og maten er berekna servert på buffet slik at gjestene kan forsyne seg sjølve.