Dessert

 

Dessertar

  • Apple crumble med mascaponekrem (smuldrepai) – langform – Gluten
  • Sjokoladekonfektkake med krydderkrem – laktose
  • Appelsin og limeterte – Gluten og laktose
  • Pannacotta G-35-Smakt til med brunost slik at den smakar mildt karamell – laktose
  • Vanilje pannacotta, bær kompott – laktose
  • Frisk fruktsalat med sitronkrem – kan serverast på buffet – laktose i sitronkrem
  • Krumkake med moltekrem – Laktose / gluten
  • Sjokolademousse med krydderkokt pære – Laktose
  • Ostekake med rørte jordbær Laktose / gluten
  • Crème Brülé – Laktose
  • Pasjonsfruktpudding med garnityr – Laktose
  • Gratinerte bær (sesong) – Laktose
  • Dronning Maud fromasj – servert i porsjoner, eller i stor skål – Laktose
  • Tiramisu – Laktose / gluten
  • Karamellpudding – Laktose – kan serverast på buffet

Kr. 135,- pr. person – som kan serverast på tallerken
Dessertbuffet kr 215,- assortert utval av dessertar

 

Dessert som tapas

  • Diverse mousse
  • Pannacotta
  • Mini mørdeigsterter med vaniljekrem og bær
  • Konfektkake
  • Konfekt, håndlaga
  • Makroner
  • I tillegg kjem dagens utvalgte

Dessertane vi bli servert i lekre porsjonar. 

Pris kr 225,- pr person