Fingermat
Fingermat – Liten
Fingermat – liten
Sjølvrøykt aure
Jærkokkens «quiche» (pai)
Heime laga pålegg som eigen spekeskinke med garnityr
Rekemousse på agurk
Posjert kyllingbryst
Pikkolotomat og lokal ost
Blåmugg terte
Vi pyntar med dagens heimelaga lokale garnityr
Pris kr. 330,- pr. person. Minimum 10 personar
Fingermat – Stor
Fingermat – Stor (som blir anretta i fine porsjonar)
Fylt lefse
Crostinis med tomat
Sjølvrøykt aure
Posjert kyllingbryst med sylta løk
Jærkokkens «quiche» (pai)
Pressa svineknoke
Sjølvlaga spekeskinke
Småpotet og sild
Rekemousse på agurk
Blåmugg terte
Pris kr. 395,- pr. person.
Fingermat med maritimt preg
Fingermat – med maritimt preg (som blir anretta i fine porsjonar på fat)
Crostinis med tomat
Sjølvrøykt laks og Jæregg
Jærkokkens «quiche» (pai) – fisk skaldyr og lokale grønsaker
Hjelmelandskveite
Krabbekaker
Nypotetsalat
Rekemousse på agurk
Blåmugg terte
Ev innslag av lyst kjøt
Pris kr. 440,- pr person
Fingermat / Småmat – Servert på tellerken
Fingermat / småmat – servert på tallerken
Fylt lefse
Rekemousse på agurk
Posjert kyllingbryst
Tomatsalat
Sjølvrøykt laks og eggerøre
Krabbekaker, sursøt chilisaus
Nybakt brød servert ved sida av
Vi legger maten opp på ein tallerken som du kan sette glas med stett i. Dette er kalde rettar
Pris pr. tallerken kr. 365,- inkl. mva. Tallerken må returnerast.