Det Jærske Kjøkken

Denne kokeboka som nå er komen i 3.opplag vart skriven med tanke på dei lokale råvareprodusentane. Boka inneheld eit mangfald av enkle oppskrifter der du får tak i dei fleste råvarene i din næraste butikk. Her er og tatt med gamal og ny historie frå matmiljøet på Jæren.

Foto: Siv Sivertsen

399.00 NOKPris:
Loading Updating cart…

Jærkokken

I Jærkokken har eg laga enkle og reine oppskrifter basert på lokale råvarer.  Fleire av oppskriftene er skevet slik at maten lett kan lagast ute.  I tillegg til å gi eit vell av nye oppskrifter visar boka fram dei mange siden ved Jæren: frå lune bygdetun til dundrande storhav i det breie og varierte jærlandskapet. Her handlar det om å ikkje ta seg sjølve så høgtidleg, men sleppa seg laus.

Foto: Ingeborg Skrudland

249.00 NOKPris:
Loading Updating cart…